Studenteninfo


examen.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Studenteninfo
Artesis
Artesis hogeschool antwerpen - lerarenopleiding - overmachtexamen. artesis hogeschool antwerpen - lerarenopleiding. de artesis hogeschool antwerpen is één van de grootste hogescholen in vlaanderen met 7200 studenten.
http://www.artesis.be/LERARENOPLEIDING/studenteninfo/overmachtexamen.htm

Ib Groep
Duo/telefoon. website van de duo
http://www.ib-groep.nl/particulieren/klantenservice/contact/telefoon.asp

Kuleuven
Studenten – ku leuven
http://www.kuleuven.be/studenten

Noorderpoort
Leerlinginfo. noorderpoort college
http://www.noorderpoort.nl/Leerlinginfo

Pharm
Pharm
http://pharm.kuleuven.be/onderwijs/documenten/tips-voor-studenten-die-een-antwoord-zoeken-op.pdf

Prinsentuincollege
Prinsentuin college - op school - regelingen - onderwijs en examenregeling. onderwijs en examenregeleling
http://www.prinsentuincollege.nl/op-school/regelingen/onderwijs-en-examenregeling.aspx

Stenden
Stenden
http://www.stenden.com/nl/studenteninfo/juridische-info-stenden/Documents/DEFINITIEF%20vastgesteld%20op%2019%20juli%202011%20Studentenstatuut%20deel%201%20\'11%20(NL).pdf

Studentinfo
Studenten informatie - home. home page, startpagina
http://studentinfo.avans.nl

Tudelft
Tudelft
http://www.tudelft.nl/live/pagina.jsp?id=1f3d83fd-a19d-406b-8905-75cd5bdbe8d9

Gerelateerd
 • Jacob: "Basel is sterkste ploeg uit poule"
  Vanavond om 19u speelt KRC Genk in de Europa League bij FC Basel in Zwitserland. Technisch directeur Gunter Jacob is op zijn hoede en beseft dat het een aartsmoeilijke verplaatsing wordt. ..
 • Fransman Six nieuwe bondscoach van Togo
  Didier Six is de nieuwe keuzeheer van het nationale elftal van Togo. De Fransman moet het team loodsen door de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup in 2013 en het WK van 2014 in Brazili.
 • Puppy cursus
  Putten Elspeet Garderen Nijkerk Uddel Voorthuizen
 • Schools Out-special op Villa Vanthilt
  School's Out-special op Villa Vanthilt - Het schooljaar is bijna om, de examens zijn zo goed als afgewerkt en de zomervakantie lonkt. Redenen genoeg om de school op zondag 24 juni uitgebreid uit te wuiven in een nieuwe zondagsaflevering van Villa Vanthilt op E?n. Gastheer Marcel luistert naar straffe school- en studieverhalen en heeft een geweldige verrassing voor tien laatstejaarsscholieren.
 • Eindexamens naderen ontknoping: vakantie of niet?
  EINDHOVEN - Het eindexamen nadert de ontknoping, nog n dag en dan zit het examen er voor alle kandidaten op. Tenminste als er geen herexamen wacht. Sommigen twijfelen, terwijl anderen al de zomervakantie inluiden.
 • Kinderen groepen acht Piershil slagen voor examen EHBO
  Alle kinderen van de groepen acht van de Piershilse basisscholen 't Kraaienest en De Wegwijzer hebben hun EHBO-diploma behaald.
 • Dylan Spitaels (19) komt om na ongeval vlakbij zijn huis
  GERAARDSBERGEN - De wagen van Dylan Spitaels ging woensdagochtend over de kop op de Groteweg. De jonge bestuurder overleefde de klap niet. De familie, de buurt en zijn medeleerlingen van het KA (Koninklijk Atheneum) zijn geschokt door de dood van de beloftevolle jongen.
 • Kinderarts kiekt comazuipers
  Kinderarts Flip van der Hulst van het Zaans Medisch Centrum (ZMC) wil kotsende comazuipers op de foto zetten om ouders op die manier te confronteren met de ernst van de situatie. Het ZMC onderzoekt nu wat de juridische haken en ogen zijn, zo meldt het Noordhollands Dagblad (NHD). Van der Hulst vindt dat te veel ouders de alcoholproblemen van hun kroost, dat vaak in coma wordt binnen gebracht, niet serieus nemen. "Ze doen het af onder het mom van 'kan gebeuren'. Maar dat is een foute reactie", vindt de kinderarts. SchoongemaaktHij denkt dat door het tonen van foto's van kinderen die zichzelf hebben ondergekotst helpt de ouders bewuster te maken. "Vaak zien ze hun kind weer als dat helemaal schoongemaakt is door de verpleegkundige en hebben ze geen idee hoe het er uit zag", zegt Van der Hulst in het NHD. Kinderarts stelt voor om comazuipers op de foto te zetten Goed plan, draagt zeker bij aan bewustwording bij ouders n jongeren Niet toestaan, ook comazuipers hebben recht op privacy Goe...
 • De Swaef ziet leerlingen opbloeien door beroepencollege
  Op de open dag zijn ze enthousiast. Eenmaal op school vaak niet meer. Echte doeners in de onderbouw van het vmbo struikelen over de theorie en missen de...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal